ut på tur

Jeg trodde ikke det var et så uvanlig syn lengre, men folk stopper fortsatt opp og smiler når de ser jeg er ute på tur med katten min i bånd. først er de overasket over at det er en katt på enden av tråden, og så hvor lydig den katten er. Men selv om Sirius er ganske samarbeidsvillig vet jeg at han fort kan forandre mening.

han har hvert ute de siste dagene i bånd, men ikke våget seg langt vekk fra døra. jeg tok han med ut etter at han sto å skrek på døra i to dager strekk. Jeg har tatt med meg telefon eller pad og sittet og spilt på bakken mens han har surret rundt meg, men i dag valgte jeg å følge etter han når han gikk og plutselig forsto han det og bare løp.

halen vibrerte som en propell og han hoppet og løp rundt på gresset, det virket som han viste hvor langt båndet var fordi han holdt seg nesten alltid innenfor. først gikk vi rundt grønt området foran blokken og så på siden og bak blokken. jeg lot han hovedsaklig lede, men grep inn når han ville under lave ting eller igjennom trange områder, noe han egentlig syntes var greit. 

vi var halvveis til mamma og tanta mi da jeg måtte snu han å gå hjem. jeg hadde ikke tatt med meg stokk eller stol og startet å slite med kroppen. tror ikke akkurat at jeg har noe valg lengre, nå er det bare å ta en tur ut hver dag. 

This Post Has One Comment

Leave a Reply