bok: Wild Born (Spirit Animals -1) Brandon Mull

Denne boka foregår i en verden som er mye mindre teknologisk enn vår, men det er kanskje fordi de har magi. Eller noen har en form for Magi, sjelen deres knytter seg opp mot sjelen til et dyr og de deler ferdigheter. Men ikke alle får et sjeledyr, det er bare noen og det følger ikke rang eller slekt, selv om det til tider kan virke slik.

Etter den store krigen fikk menneskene et serum av de fire tapte kjempene, dette serumet skal gjøre at mennesker som kan knytte seg til dyr gjør det under kontrollerte omstendigheter når de er 11 år. å knytte seg til et vilt dyr kan være skadelig. Du kan bli knyttet til hvilket som helst dyr, uten om kjempene. derfor blir det stor oppstandelse når fire 11 åringer på forskjellige steder i verden knytter seg til, ikke bare dyrene som de falne kjempene, men dem i seg selv.

betyr det at krigen kommer tilbake? barna må lære seg selv, dyrene og verden de bor i å kjenne fort.

Det var ikke verdens beste bok, men jeg liker slike historier og skal nok lese bok 2 også. 

Wild Born (Spirit Animals, #1)

This Post Has 2 Comments

Leave a Reply