bortskjemte katter

Det er varmt på sove/data rommet mitt, men om jeg går ut av rommet starter jeg å svette umiddelbart. det er som om leiligheten er en badstue og det eneste stedet det går an å puste er her inne med to vifter på.
Sirius satt lenge å desperat klorte og skrek på ytterdøra, tilslutt hadde jeg ikke hjerte til å se på mer og hentet frem bånd og harnes som ikke har hvert brukt på mange år. Men på mange måter ble skuffelsen stor når vi kom ut for det var enda varmere der i sola. han fant litt gress å spise på men når jeg tok han inn igjen kollapset han i et hjørne, ikke kaldere på utsiden av døra.

litt bekymret for dem bestemte jeg meg for å fylle opp vannfontenen deres, men når jeg først sto der bestemte jeg meg for å sette en skål med vann på alle rommene for sikkerhetsskyld. Allikevel følte jeg ikke at jeg hadde gitt dem muligheten nok til å kjøle seg ned så jeg lagde en vann leke de kunne dynke seg i om de ville.

Leken består av en dyp stekeplate fylt med vann, sprettballer og en pompom lager. 

det finnes mange enkle sommergleder for innekatter 

This Post Has 2 Comments

  1. Navn

    Heldige katter 🙂

  2. jiiji

    Navn: ja, ingen som har laget badebasseng til meg….

Leave a Reply