Syk katt igjen

Min første harde avgjørelse i dag var om jeg skulle dra på legevakta eller ikke. Jeg har fått en gigantisk betennelse i ansiktet og når jeg våknet kunne jeg nesten ikke smile og halve synet var dekket av en klump. Selv om det skremte meg hadde jeg ikke tid til å være syk, så jeg smørte meg med fusidin og håpet at det roet seg ned i løpet av de første timene, noe det heldigvis gjorde. Det er smertefullt og irriterende, men kan leve med det om det ikke blusser opp igjen. Jeg skal selge i morgen og må rett og slett fungere til det.

Jeg fikk satt opp de fleste tingene mine til salgs, glemte strikketøyet men det er nok greit siden det er sommermarked og jeg har luer og skjerf. Fikk assistent på besøk og vi renset og prøvde å reparere det store akvariet mitt. Jeg var nå så sliten at jeg skalv, men viste at resten av kvelden skulle jeg slappe av og forberede meg til i morgen.

Helt til jeg gikk ut i stua og så at Sirius hadde kastet opp blod utover stuegulvet mitt. Da var det bare å starte å ringe dyrleger og prøve å ikke havne i anfall.

God fredagskveld?

Leave a Reply