Film: Pitch Perfect 2

Heldigvis er det slik at film nummer to er bedre enn film nummer 1. jeg håpet veldig på at det var tilfellet her og jeg ble ikke skuffet. Altså jeg vil ikke påstå at dette var en genial film. Jeg satt flere ganger og irriterte meg over detaljer, ting de sa eller gjorde og tilslutt ville jeg bare reise meg opp å gå da de brukte kjenningsmelodien til glee. Ok ikke akkurat kjenningsmelodien, men det er en av de sangene du forbinder mest med glee serien. Men kopierer du en suksess er det like greit å være ærlig om det.

Det var så mange glee perioder i filmen at jeg rett og slett skammet meg på deres vegne. Heldigvis var utdaterte oppkast sener borte, men kommentarene til den mannlige reporteren ble bare idiotisk. Ja han er en idiotisk mannegris, men når det går for langt.

Men jeg hadde koselige folk å se den med, og jeg var veldig lettet over at den var bedre enn det jeg fryktet. Og ja det var perioder i filmen jeg lo.

Plotet i filmen går ut på at de ved et uhell skaper et dårlig rykte for hele acapella verden. Noe jeg alene syntes var en idiotisk start. Hvis noe slikt skjer i virkeligheten håper jeg de har mer respekt for den stakkars kvinnen enn det de viser i filmen.

For å kunne la koret fortsette må de vinne vm, noe USA aldri har gjort før fordi verden hater USA?

Jeg satt og så på denne konkurransen og lurte veldig på hvorfor ikke alle lagene ble diskvalifisert. De sier det i starten av film 1. a capella er å synge uten instrumenter. 

 

Leave a Reply