film: Captain America the first avenger

Etter å ha sett avengers 2, innså jeg at det bare var å fylle igjen hullene i historiene. Jeg startet med Captain America fordi jeg gledet meg til å se hvordan han reagerte på å våkne opp igjen. Rakk å tenke at for hver gang den historien fortelles må han ha ligget i isen lengre og lengre.

En ung mann ønsker å komme i militæret og kjempe i 2. verdenskrig. Men han er for liten, for svak og for sykelig. Men en forsker oppdager hvor ivrig han er og gir han en sjanse. Ved å bli med i en spesial gruppe hvor han utmerker seg for sin intelligens og vilje til å redde andre, blir han valgt ut til å delta på et forskningsprosjekt. Han blir gjort om fra en tynn spinkel gutt til en kraftig soldat og rekker akkurat å bli forfremmet til kaptein for å fronte hæren. Han fortsetter sin lille teater forestilling helt til bestevennen hans blir tatt til fange av tyskerne. Nå dukker han virkelig opp for første gang.

Leave a Reply