Bok: Survival (Alpha Force 1) – Chris Ryan

Hva kan jeg si, jeg elsker bøker som handler om å overleve på øde øyer. Dette er første bok i en serie for barn som skal følge tenåringene vi møter i denne boka. Jeg tror nok ikke at jeg vil lese resten av serien, men jeg koste meg med denne lille fortellingen.
for kort var den, litt over to timers lydbok.
En gruppe ungdommer som ikke klarer å samarbeide havner på en øde øy for å lære de andre sine styrker og svakheter. Naturlige trusler og moderne pirater gjør det å overleve ekstra vanskelig, men om de klarer å jobbe sammen vil de klare seg.
jeg får ønske heltene i boka lykke til videre i deres oppgave om å redde verden fra seg selv og takke for overlevningtips på tropiske øyer (noe jeg trenger her i Norge) 

Survival (Alpha Force, #1)

This Post Has One Comment

Leave a Reply