endelig runnet av dead island

Det er ikke ofte jeg spiller spill til rulleteksten, noe som kan forklare hvorfor jeg er så glad i sims serien, de slutter aldri og derfor blir jeg ikke frustrert. Problemet er ikke at jeg ikke klarer spillene, men at jeg ikke klarer å droppe alle side Quest, oppsamlinger og har en stor uvane å starte på nytt igjen når jeg kommer mot halvveis.
ofte er det fordi det er starten av spillene jeg liker best. Som på lost in blue hvor du leter etter mat, men jeg blir ganske lei av å løpe i labyrinter. I harvest moon spillene blir ting så forutsigbart, men jeg pleier å komme til slutten av historien der da.
i skyrim går jeg og går jeg og har kanskje løst første oppgave i historien.
selvfølgelig blir noen spill for vanskelige å fullføre, men mest fordi jeg ikke har tid eller interessen av å sette meg ordentlig inn i dem. Det er så mange spill og spille og det kommer bare flere og flere.

En av spillene jeg har spilt mest på er dead island, jeg spiller det når jeg er sint. Men denne gangen bestemte jeg meg for at det var idiotisk at jeg ikke viste slutten på spillet og bestemte meg for å fullføre det. Jeg var litt bekymret for den siste delen i spillet hvor man burde være flere, men fant aldri det problemet. Helt ærlig ble jeg overasket da spillet sluttet, for jeg trodde jeg hadde et kapittel igjen. Egentlig burde jeg ikke være så overasket over at det gikk greit, når man har brukt 162 timer i et spill burde man kunne det ganske godt.

Uansett nå har jeg flydd min veg med helikopteret og er klar for å kaste meg over alle de andre zombie spillene mine igjen.

#Deadisland #game #games #steam #zombie #horror #horrorgame #survive

Leave a Reply