Døden har tatt sin beste promotør

I nesten alle bøkene i discwold serien har en figur vi har lært oss å elske dukket opp. Han kan ta seg nye jobber, bli oppgitt over trollmenn som ikke dør, få seg læregutt, adoptere en jente og prøve å være humoristisk. Når han dukker opp i bøkene kan du ikke la være å le eller riste oppgitt på hodet. Han kommer for alle en gang og denne gangen kom han for Terry Pratchett. Det å endre ryktet hans fra en skummel fyr du frykter til en elskverdig figur du elsker er tydeligvis ikke grunn nok til å få slippe unna. Selvfølgelig kan han ha gjort en avtale, men jeg tviler på det.

 

Terry Pratchett har i lengre tid vært syk, men har allikevel kommet med nye bøker i serien sin. Det er trist å tenke på at det ikke blir flere historier om heltene våre i Ankh-Morpork og den flate verdenen byen ligger på. 

10.12.12TerryPratchettByLuigiNovi1.jpg The Colour of Magic (cover art).jpg

 – Noli Timere Messorem 

Leave a Reply