Veltet cola glass

Det er nesten utrolig at det ikke har skjedd før, men som regel sitter jeg her ved skrivebordet når Sirius legger seg ned og har mang en ganger nappet opp glasset i siste liten.  Men i dag skjedde det som en gang måtte skje. Jeg var oppe og gikk og følte for noe å drikke. Sirius hadde akkurat hoppet opp på skrivebordet og lagt seg til og jeg tittet inn og så ingen glass. Da jeg ikke så noe glass på kjøkkenet gikk jeg inn på rommet for å ta en bedre titt og fant glasset liggende bak dataskjermen min. først så det ut som at det hadde vært tomt når det veltet, men det var nok bare fordi jeg ikke orket å se.

Men blikk to viste kaoset og jeg fikk tatt katta og løftet han vekk. Så var det å flytte tastaturer og smykker og få skylt opp alt. Brusen rant over skrivebordet og ned på gulvet. Under dataskjermen og beveget seg faretruende mot datamaskinen. Siden jeg har ventet på at dette skulle skje, setter jeg alltid glasset på motsatt side av der datamaskinen står og gjerne litt bak dataskjermen. Som regel har dette holdt, men i dag skjøv Sirius på smykkeposen som så skøyv på tastaturet, som veltet glasset.

At en så stor katt som sirius kan få en plass i en minimal pappeske tror jeg nesten ikke noe på, siden han tar så ekstremt stor plass på skrivebordet mitt. Minitastaturet og smykkene ligger til tørk på badet og sirius ligger nok en gang så lang han er over skrivebordet mitt.

her ligger han å furter og lurer på hvorfor jeg flyr imellom kjøkken og soverom med våte dryppende ting.

This Post Has 3 Comments

  1. Tine

    For ei nydelig katt du har da 🙂 Håper du får en strålende lørdag 🙂

  2. Sunniva

    Katter furter mer enn mennesker, artig å tenke på da 😉

  3. jiiji

    Sunniva: ja de kan det der med å furte

Leave a Reply