nytt klorestativ til kattene

Det er ikke all service posten er like god på. Har du bestilt en pakke fra utlandet og den måtte igjennom forenklet fortolling, hjelper det ikke at du har bestilt levering på døra. Siden du må betale for den forenklede fortollingen må du hente den på postkontoret.

Planen var at mamma skulle hjelpe meg med å hente pakken, enkelte ting går så mye bedre når man har bil, men det ble ikke slik.
Jeg kunne sikkert ha ventet til en annen dag med å hente pakka når mamma ikke kunne, ikke visste jeg da at bilen var strømløs. Men jeg er ikke glad i å vente og jeg mente jeg hadde sett snø en av gangene jeg var oppe på toalettet mens jeg sov (til 19.00)

Jeg fikk ideen om at hvis det var nok snø skulle jeg ta akebrettet og hente pakken selv. Jeg viste den var for stor til å ta på stolen så jeg måtte vurdere om jeg hadde krefter nok til å gå begge veier og dra på en eske. Hadde jeg visst hvor mye den pakken veide hadde jeg aldri prøvd meg på prosjektet.

Mannen bak kassa i butikken så meg skyve pakken foran meg og spurte om han kunne hjelpe, jeg takket ja og han ble veldig sjokkert da han prøvde å løfte pakken. Litt fortvilet så han på meg og jeg bare smilte mens han dyttet den videre. Det var mye hjelp i det, jeg fikk den 10 cm av gangen og han dyttet den foran seg fort.

Vi tippet den opp på akebrettet og jeg startet den lange turen hjem. Det var langt fra et umulig prosjekt, men kanskje litt ekstra hardt for en med lite krefter. Jeg tok flere sittepauser på veien hjem, pakken var jo en perfekt stol og med musikk og stahet fikk jeg den hele veien til ytterdøra på blokken.

Jeg hadde fryktet den aller siste etappen en liten stund, men jeg bare kastet inn alle de andre tingene mine og startet å vippe på den. Utrolig nok var den akkurat i riktig størrelse til å vippes opp alle trappene til leiligheten. Det var den eneste måten, men jeg var veldig lettet da jeg merket at den fikk god støtte på hvert trinn og at det bare var å rulle den over kantene.

Kattene var overlykkelig da det kom en så stor pappeske inn i leiligheten og jeg fikk tatt en hvilepause mens Luna koste seg. Sirius var mer opptatt av at jeg hadde kommet hjem enn hva jeg hadde med meg.

Etter en liten hvilepause var det bare å ta på seg ytterklærne og komme seg ut på verandaen og sette opp stativet. Ytterklærne forsvant forresten fort da jeg syntes de var mest i veien. Jeg er glad jeg ikke er lettfryst og at det ikke var veldig kaldt ute i dag. Sirius var ute og tittet en sjelden gang mens jeg jobbet, men mest ville de ligge inne i varmen og sove. Stativet er egentlig til våren, sommer og høst men den er for stor til å sette opp inne nå i vinter.  Var veldig lett å sette sammen.

Leave a Reply