film: the pact

Døm ikke boka etter coveret og det samme gjelder filmer, du risikerer å bli så skuffet.

 

Nå var ikke dette den verste filmen jeg har sett. På starten tenkte jeg at det kunne bli en god historie, men den levde aldri helt opp til potensialet sitt. Men jeg tror det er vanskelig å lage en skrekkfilm der de skremmende spøkelsene er der for å hjelpe og advare og den ekte ondskapen er den i virkeligheten.

I filmen kommer en ung kvinne hjem etter at moren er død. Søsteren hennes har mast på henne for å få henne til å komme å hjelpe til med det praktiske, men når hun dukker opp har søsteren hvert forsvunnet i flere dager. Det siste vi så av henne var at hun pratet med datteren sin på cam og datteren spurte hvem mannen bak henne var, hun snur seg og ser ingen mann, men at garderobeskapet i gangen er åpent, hun går inn?

Kvinnen opplever flere skremmende hendelser og drømmer. Kusina hennes blir drept i huset og politiet mistenker henne litt. Det hele snur seg da hun finner et rom som er murt igjen bak skapet i gangen og en synsk kvinne hjelper henne å komme i kontakt med den døde. En kvinne som ble drept av en seriemorder for 20 år siden.

 Jeg er ikke glad i filmer som baserer seg på skvette elementer. De er forutsigbare og ofte ødelegger flyten i historien. Det denne filmen hadde som var ganske bra var senene der hun så igjennom hull. For du forventet det noe forferdelig og det skjedde ikke. Spøkelset var mer merkelig enn skummelt. Hvorfor var hun i 3 deler? Fordi det ser skumlere ut med et spøkelse som ikke har en rett kropp? Og helt til slutt, har de virkelig vokst opp i et hus med en seriemorder låst inne i kjelleren uten å merke det?

 

Leave a Reply