Film: frost

Har du virkelig ikke sett frost før nå? ? nei omstendighetene ville ha det til at jeg var blant de siste til å se den.

Midt i alle kalenderne i desember trengte jeg en pause og ved hjelp av en godteri app fikk jeg endelig sett filmen Frost. Planen var å se den i deler når jeg trengte pauser, men det var ikke så lett å løsrive seg som jeg skulle ha trodd. Jeg satt hele filmen og lette etter senen som fikk mamma til å kalle den en skrekkfilm for barn, men dette er en av de mildeste Disney filmene jeg har sett.

En utrolig vakkert laget animasjon film om en prinsesse med magiske evner hun må holde skult og få kontroll på. Men siden hun gjemmer seg lærer hun ikke å kontrollere kreftene sine og da foreldrene hennes dør og hun skal bli dronning må hun møte mennesker. Alt går bra frem til lillesøsteren hennes på ekte søster vis gjør henne sint og hun mister kontrollen. Hun løper opp i fjellet for å gjemme seg og søsteren bestemmer seg for å dra etter henne og hente henne hjem igjen.

 Vi møter på reinsdyr, snakkende snømenn som elsker varme klemmer og lengter etter solen, små stein troll som er eksperter på kjærlighet og en verden som plutselig havnet midt i en evig vinter.

Leave a Reply