film: noah

 

Hvis ikke første film faller i smak, ja da ser man en ny en. Film nummer to på lille julaften ble Noah. Mamma var litt skeptisk til en ny film jeg anbefalte, men jeg kom ikke med noen vage jeg har hørt mye fint om denne, det var en klar denne ønsker jeg å se. Når hun fikk med seg det var en bibelhistorie var det greit og vi kom frem til at å se en film om bibelhistorie passet bra lille julaften.

Vi storkoste oss med denne filmen. Den var kanskje ikke verdens beste film, men den passet perfekt. Vi kunne prate litt rundt om hva vi trodde sto i bibelen og hva som var funnet opp og selvfølgelig gjette på hva som skulle skje. På den siste ødela jeg litt spenningen ved å si til mamma at det var ganske åpenbart, menneskene eksisterer jo enda og da kan de ikke ha dødd ut. Det er jo litt av problemene med historiske filmer, noen ting er satt på forhånd.

Du kjenner vel kanskje til rammen bak historien?
gud er skuffet over menneskene og bestemmer seg for å rense verden og starte på nytt. Igjennom en drøm gir han Noah oppgaven å bygge en ark som kan redde to av hvert eneste dyr. Men fortjener menneskene å være en del av de som blir reddet?

This Post Has 5 Comments

 1. Melissa

  Hei:) Hvordan går det? Kom til å tenke på at du skrev til meg at jeg kunne spørre deg om tek sin konkurranse! Gjør det jeg,hihi:) Vet du svaret på dagens? Takk:D

 2. jiiji

  Melissa: Det er 10 infrarøde LED-lamper som lyser opp omgivelsene med usynlig lys , Asus ROG G751

 3. Melissa

  1000 takk:D Har du vært heldig å vunnet noe mer? I år vant jeg av deg og b. cognito en kaffekopp! Haha. Den var fra deg var best/morsomst:):):)

 4. Melissa

  Hei igjen! Hvis du har tatt/skal ta tek sin siste i dag,har du tid til å skrive svaret til meg? 🙂 Håper det:) Bare hvis du kan. Godt nyttår! P.s Går det ann å få epost varsel når du legger ut innlegg på bloggen din? Da mener jeg av type automatisk som kommer. Håper du forstår hva jeg mener.

 5. jiiji

  Melissa: hei, maskinen min gikk ned i går grunnet virus. så ble ingen kalendere. om du vil ha oppdateringer på innleggene mine anbefaller jeg deg å legge meg til som venn her på blogg.no om du har blogg eller legge meg til som venn på fb. jeg legger nesten alle innleggenemine ut på fb, men har ikke egen blogg side der

Leave a Reply