film: the nightmare before christmas

Det er 23. desember og alt er ferdig til morgendagen. Juletreet pyntet, pinnekjøtt i vann og pakker pakket inn og delt ut. Jeg og mamma setter oss foran tv`n for litt tradisjonell 23. desember underholdning. Eller ikke så tradisjonell, vi skal se film istedenfor dagen før dagen.

Siden mamma sin dvd spiller har gått i stykker og den nye ligger under juletreet hos mormor, skal vi leie film fra Get. Jeg ser at de anbefaler the nightmare before christmas og sier til mamma at den har jeg hørt utrolig mye bra om.

Mamma blir glad for at det er et så enkelt valg og vi kjøper den filmen. Den eneste gleden og underholdningen jeg finner i filmen er å synge med på alle sangene jeg kan. Mamma sin underholdning er å finne alle stedene de har lånt musikken sin fra. Filmen i seg selv var elendig.

Det var egentlig ikke noe historie i filmen. Greit nok var det han slemme som ønsket å være snill og derfor stjal julen og det gikk ikke så bra. Noe jenta som var forelsket i han hadde prøvd å fortelle fra starten av. Men når hele historien i en film kan oppsummeres på to linjer, er det noe som mangler.

Vi ble begge enige om at det var en stor skuffelse, men den har kjempe fine sanger.

Leave a Reply