Om min katt var en pokemon

Kanskje jeg har spilt for mye pokemon i det siste, eller kanskje savnet etter spillet når jeg ikke spilte det på to dager ble for stor. Uansett lå jeg og tenkte på pokemon da Sirius kastet seg opp på brystet mitt når jeg la meg og skulle ha kos. Koseangrep var min første tanke og innen jeg hadde stått opp i dag var alle angrepene til Sirius ferdig plassert.

HugAttack – angrep når han er I desperate behov for kos eller kroppskontakt. Skader kan være knust elektronikk, merker etter klør på huden og opp spiste bøker/blader.

Sleep – angrepet alle katter er eksperter på

Defense – Sirius er den eneste av hankjønn i leiligheten og han vet det. Han aksepterer for det meste at jeg er sjefen, men det er helt klart han sin oppgave å passe på jentene sine.

ScreamAttack – selv dyrelegen kommenterte over hvor skravlete katt jeg hadde. Skader er hodepine, livredd Luna Felis, irriterte naboer ( de påstår at de ikke hører han, de er egentlig ganske snille) ? motangrep er kos, da glemmer han at han klager over noe ( somregel luna som gjemmer seg eller gjør noe ulovlig eller en flue i taket han ikke når

Leave a Reply