Bok: the last hero ( discworld 27) Terry Pratchett

 

Cohen the barbarian liker ikke å bli gammel, så han bestemmer seg for å ta med seg mennene sine på et siste eventyr. De skal reise opp på fjellet til gudene og betale tilbake det menneskene stjal fra dem for lenge siden, med renter.

Lord vetinari blir spurt om han kan finne en måte å stoppe de gamle heltene, for om de virkelig klarer å sprenge opp fjellet til gudene vil de ødelegge all magi og verden vil ikke kunne eksistere lengre. Han får hjelp av den smarte/idiotiske oppfinneren Leonard of Quirm. Han lager et slags fly som skal slenges over verdens ende og reise under verden for å så havne på den andre siden av verdenen slik at de kan stoppe heltene. Men han må ha noen til å reise med seg og de (u)heldige blir captein carrot og trollmannen Rincewind.

34503

Leave a Reply