desu stand og hp skjerf

I dag fikk jeg en overaskende melding om at jeg var godkjent og invitert til å ha stand på desucon cosplay/japan. Jeg hadde vært veldig usikker på om jeg skulle ha stand i år da jeg virkelig ikke solgte bra der i fjor, men jeg tok tilslutt valget om å kjøpe den.

Men med et con under en måned unna kommer det veldig mye jobb. Det første jeg har bestemt meg for er å få ferdig det halvlagde harry potter skjerfet som lå på stua. Det var på ca 50 cm da jeg startet i dag og er nå på ca 70. jeg strikker ikke så fort. Jeg har strikket i 4-5 timer i dag og har kramper i fingrene, men med denne farten tror jeg at jeg blir ferdig i tide.

ps: Sirius er lykkelig for at jeg har tatt frem garnet igjen.

This Post Has 2 Comments

  1. Linnba

    Kult! Håper du gleder deg! Vel møtt!

  2. jiiji

    Linnba: jeg både gleder og gruer meg, det er litt slik når du satser en del penger. men desu er en opplevelse uansett 🙂

Leave a Reply