Bok: Jingo, Discworld #21 ? Terry Pratchett

Dette var den første boken fra nightwatch som jeg ikke elsket. Selv om det dukker opp geniale kommentarer og du ler innimellom manglet den noe av det jeg har elsket i de andre bøkene. Det var litt som om den tok på seg et for stort stykke av diskverdenen. Det er selvfølgelig fult mulig at jeg bare var utslitt og lei etter de siste bøkene og derfor ikke klarte å nyte den helt, men jeg er ikke glad i krig.

 

Det dukker en øy opp utenfor byen og det blir fort konflikt over hvem som eier den nye øya. Det at en prins fra nabolandet blir angrepet samtidig gjør ikke fred noe lettere. Mens mennene trekker til våpnene for å krige prøver politimennene vår å holde orden og ikke bli mer involvert enn de er. Selvfølgelig er de alltid der ting skjer.

Jingo (Discworld, #21)

bilde fra goodreads

Leave a Reply