bok: Shadow Falls series – C.C. Hunter

Ble sittende å lese anmeldelsene av bøkene på goodreads og jeg måtte si meg helt enig i de som totalt slaktet boken og de som virkelig elsket den. Jeg var i en periode hvor jeg hadde bombardert hodet mitt med bøker og jeg trengte litt ro, en teit ungdomsbok om overnaturlige og kjærlighet kunne passe fint. Under hele serien satt jeg og vekslet mellom å hate og elske boka. Alt for urealistisk, for en hovedperson og hva er det med disse guttene?

Men selvopptatte, dømmende og egoistiske jenter burde vel også få en historie hvor de kan kjenne seg igjen. Men igjennom serien blir hun mindre selvopptatt og viser seg å virkelig å bry seg om folk. Egentlig kan jeg ikke se så mye positivt om boka, utenom at jeg elsker de som kan se spøkelser, vampyrer og hekser. Den hadde flaks at den traff når jeg trengte litt død underholdning og ikke orket å bry meg for mye om alle feilene i boka.

Elsket du twilight vil du sikkert elske denne serien også.

Born at Midnight (Shadow Falls, #1)Awake at Dawn (Shadow Falls, #2)

Taken at Dusk (Shadow Falls, #3)Whispers at Moonrise (Shadow Falls, #4)

Leave a Reply