bok:Nice Girls Don't Have Fangs Molly Harper

Enda en vampyr bok og den prøver ikke engang å skjule at historier hvor vampyrer er offentlig ute har blitt store grunnet en annen serie. Men denne forfatteren sin versjon av hvordan de kom ut var mer sannsynlig og morsom. Dessverre var det også den eneste tingen med boka som var verdt å få med seg.

I denne serien har vampyrer kommet ut fordi en mann som ble forandret nektet å akseptere at han mistet jobben sin og saksøkte firmaet. Han mente han burde få jobbe om natten.

Vi følger Jane, en ganske vanlig jente som jobber på et bibliotek. Men en dag gir den onde sjefen henne sparken og gir henne et gavekort til et supermarked som oppsigelse bonus. Hun elsket jobben sin og den var hennes hele liv så hun havner på en bar og drikker seg full. Her møter hun en flott mann som holder henne med selskap til hun er edru nok til å kjøre hjem. Bilen hennes bryter sammen og hun må gå videre, om ikke denne dagen var ille nok kjører en annen bilist forbi og tror hun er en hjort og skyter henne.

Hun våkner opp 3 dager senere og den mystiske mannen har gjort henne om til en vampyr. Det er mye å lære seg om den nye tilværelsen og det hjelper ikke at noen er ute etter å ta henne. 

Nice Girls Don't Have Fangs (Jane Jameson, #1)

Leave a Reply