bok: Men at Arms (Discworld, #15) Terry Pratchett

Men-at-arms-cover.jpg

Det er ikke lett å være en mann med et navn, men uten penger. Edward d’Eath har kommet frem til at den beste løsningen på hans problemer vil være om monarkiet kommer tilbake. Han blir helt overbevist da han en dag går ut og ser fortiden vandre forbi han, er det virkelig en konge å går ute i gatene?

Samuel Vimes som er kaptein for vaktene skal gifte seg og slutte i jobben sin om noen få dager, noe som egentlig er greit nå som Lord Vetinari har bestemt at flere minoriteter burde komme inn i gruppa.

 

Men når det eksploderer i bygget til leiemorderne og noe blir stjålet, en klovn dukker opp død og han blir beordret til å holde seg unna, ja da tar han i bruk alle dverger, troll og varulver han har for å løse mysteriet.

 

Leave a Reply