gårsdagens smykker
fikk ikke lagt ut bilder av smykkene jeg laget i går siden datamaskinen ikke ville samarbeide.

This Post Has 8 Comments

 1. Eldeen

  Fine! Jeg elsker krakelerte perler, de er så fine/stilige! 😀 Har laga en del slike armbånd selv, og synes de blir kjempefine selv om de er helt enkle med bare perler på strikk! 😀

 2. jiiji

  Eldeen: ja, ting behøver ikke å være avansert for å være fine. men planlegger å starte på en twist igjen i dag, de er litt mer avanserte og tar lengre tid. ikke helt bestemt meg for fargene enda da.

 3. Eldeen

  Det har du helt rett i! 😀 Det er gøy med de litt mer avanserte tingene, men kjekt at de enkle tingene også kan bli veldig fine. 😀 Morsomt å se bilder av det du lager! 😀 Får lyst å sette meg ned med smykkesakene mine jeg også, men hobbyrommet er helt bomba og jeg har ikke energi…! Så enn så lenge får jeg heller kose meg med å se på bilder. 😉

 4. jiiji

  Eldeen: jeg har faktisk åpnet en liten nettbutikk. ikke solgt noe der da, men det gjør ikke noe *ler*. ja man må ha en blanding av ting å gjøre for å holde interessen oppe, noen enkle prosjekter når man er dårlig og nye spennende ting når man er i form.

 5. Eldeen

  Så gøy! Jeg mener å huske at jeg var inne og kikka på nettbutikken din før den var helt klar, men jeg husker ikke helt? Jeg har lagt ned min egen nettbutikk, siden jeg ikke har energi til å holde på med det lenger, men håper at jeg kanskje kan starte og selge litt igjen når formen forhåpentligvis bedrer seg etter hvert. 🙂 Både smykkelaging og nettbutikk er veldig allright å holde på med synes jeg. 😀 Enig i at det er fint med en blanding av ting å gjøre, så man ikke blir lei. 😉

 6. jiiji

  Eldeen: jeg vant en av smykkene dine for lenge siden, og har fått med meg at du ikke har hvert helt bra. heldigvis er smykke hobby noe man ikke trenger ekstremt mye energi for å gjøre ( ellers hadde jeg ikke kunnet gjøre det)
  http://jiijiscorner.123hjemmeside.no/360741559

 7. Eldeen

  Ja, det husker jeg du gjorde faktisk. 🙂 Du vant jo til og med to ganger i kalenderen min. 😉 Heldigvis krever det ikke så mye energi, nei! 😉 Jeg har stort sett måttet prioritere energien min på andre ting den siste tida, men hender jeg lager smykker en sjelden gang i blant. Når vi kommer mer i orden her igjen blir det sikkert mer – nå som det er kaos på hobbyrommet blir det veldig tiltak å finne fram ting. Masse fint i nettbutikken din! 😀

 8. jiiji

  Eldeen: ja noen smaks greier til brus eller vann også… det var din kalender som motiverte meg til å starte min egen og i fjor var den ganske stor. så mange folk der ute som kan takke deg for å¨plante ideen i hodet mitt.
  kjenner til det at å gjøre klart til å starte er det tyngst, så jeg har laget et perlehjørne bak datamaskinen min så jeg bare kan snu meg å starte.
  takk

Leave a Reply