tid bare til deg
I dag satt det en trist og sjokkert katt og så på at jeg forsvant ut av leiligheten før han fikk morgen kos og oppmerksomhet. Enda vondere var det nok da jeg kom tilbake og bare tømte sekken og dro igjen. Andre gang jeg kom inn døra kom begge kattene løpene optimistiske mot meg, men nok en gang skulle jeg bare legge fra meg noen ting og plukke opp noe annet. Når jeg endelig kom hjem var kattene tilbakeholdende og kjeftet litt på meg for at jeg ihvertfall ikke hadde åpnet verandadøra for dem. Ting ble ikke så veldig mye bedre når jeg kom hjem siden jeg først spiste og så var opptatt med å åpne smykkepakkene mine, til slutt ga sirius bare opp og la seg på stua. Men selv om jeg er opptatt ser jeg han og forstår at han trenger oppmerksomhet, så før jeg startet med å klippe opp smykker tok jeg med meg ipaden og satte meg i godstolen på stua. Å bli oversett litt er absolutt verdt den oppmerksomheten du får etterpå. Jeg satt lenge å bare koste med han og ga han all min oppmerksomhet. Han fikk stelt pelsen sin og malte så høyt at kanskje naboen kunne høre det. Etter dette var det greit at jeg gikk tilbake til mine ting, og nå ligger han her foran meg på skrivebordet og er lykkelig igjen. Derimot er jeg litt usikker på hvordan nattens søvn blir, jeg har klart å fikse ting med den ene katten, men den andre liker ikke slik oppmerksomhet og om hun ikke føler hun får nok går hun å skriker helle natta. Håper hun kommer å legger seg under dyna med meg, det fikser det problemet. natta

Leave a Reply