Det var en spennende dag for Sirius Dotten

Når jeg endelig sto opp i dag, så jeg sola på verandaen og bestemte meg for å slippe kattene ut. Jeg var litt usikker på om det kom til å bli kaldt, men varmen som slo mot meg når jeg åpnet døra overasket. Det var ingen tvil om at jeg kunne varme leiligheten ved å la døra stå oppe, så når jeg gikk på butikken fikk kattene lov å ligge der å sole seg. Jeg har en inn glasert verandaen og temperaturen der inne var 28 grader da jeg gikk ut.
når jeg kom tilbake kom kattene inn for å få kos og oppmerksomhet. Jeg skulle ut med søpla og Sirius bestemte seg for å rømme ut i oppgangen. Jeg har advart alle som bor her om muligheten for at det dukker en katt eller to opp der og tidligere på dagen hadde jeg pratet med en av naboene mine som innrømmet at hun var litt skuffet over å aldri ha møtt dem. Siden Sirius nå hadde løpt ut, ringte jeg på fra utsiden og fortalte henne at det var en katt løs i oppgangen, jeg skulle bare bort med søpla før jeg kom tilbake og hentet han inn.
Når jeg kom tilbake satt hun i trappa og pratet med Sirius og da hun spurte om han kunne komme på besøk sa jeg ja. Det hadde vært litt skummelt å være i en annen leilighet, men han virket ikke spesielt redd når hun kom tilbake med han. Hun hadde fått lov å bære han ned til leiligheten min igjen. Luna derimot likte ikke at Sirius var borte og har vært litt utrygg resten av kvelden, hun ville ikke engang hilse på den snille damen.

Leave a Reply