en huskatt sine rettigheter ( fra katten sin side)
  1. alle huskatter har rett til fri ferdsel, dette betyr ingen lukkede dører og om dørene må lukkes grunnet kulde eller andre praktiske/ sikkerhetsmessigste ? årsaker har mennesket plikt til å åpne døren ved ønske.
  2. Alle huskatter har rett til minst 4 trygge og varme soveplasser HVER. Om dette behovet ikke blir møtt må mennesket flytte seg for kattene som vil sove.
  3. Alle katter har rett på nok mat og drikke hver dag, de har også rett på å smake på alt mennesket putter i seg eller ting som står fremme. Hvis ikke dette kravet blir møtt blir mennesket straffet med timer av mjauing og triste øyne. ( de er svake for de triste øynene)
  4. alle kroker, hull og hjørner skal undersøkes minst en gang av hver katt.
  5. Alle huskatter har rett på en minimum mengde kos av mennesket hver dag, mengden settes av hver enkelt katt.
  6. Katter har første rett på alle insekter og småkryp som kommer inn i hjemmet.
  7. Alle katter har rett til å bli aktivisert, lekt med eller underholdt ved ønske og behov, hvis mennesket ikke møter kravet, angrip favoritt plagget deres. ( Sirius sitt tips: sko smaker ekstra godt)
  8. alle katter skal kunne bestemme selv om det er kose tid eller ikke.
  9. Alle som entrer boligen må bli godkjent av huskattene!
  10. Om hygiene, mat og andre praktiske ting ikke er i orden har katten rett til å mase på, terrorisere, vekke eller gjøre det som er nødvendig for å få mennesket til å rette opp saken.

Leave a Reply