film: the woods
  Etter å ha satt fyr på huset sitt under en krangel med foreldrene sine, begynner Heather på en internatskole for jenter. Først fremstår den som en ganske normal skole ute i skogen, selv om den er liten har den mobberne og ofrene. Strenge lærere som sender deg til rektor når du kommer for sent og selvfølgelig skolearbeid. Men det er stemmene fra skogen som Heather først legger merke til, det og drømmen om jenta som ligger på sykehuset fordi hun prøvde å ta livet av seg. Som alle gode gamle skoler følger en spøkelseshistorie med bygget. Fortellingen her er om tre jenter som vandret inn på skolen fra skogen, de ble først tatt godt imot, men da det viste seg at de hadde magiske krefter ble de jaget ut i skogen igjen. Den ene jenta skal ha lagd pakt med skogen om hevn. Hva som er sant og ikke sant i spøkelseshistorien får vi ikke vite, men det er klart at det er noe som ikke stemmer på skolen. Foruten stemmene i skogen som ber om å få slippe fri, forsvinner Heather sine venner en etter en. De har ale sine evner og noen trenger evnene deres. Historien foregår i 1965. du kan alltids tenke deg hva av spøkelseshistorien som er sann, men vi får aldri vite det. Kunne egentlig ha hvert en god film i seg selv. Syntes nok ikke at filmen var veldig skummel, men jeg må innrømme at jeg ikke viste hva som kom rundt neste sving og det er det sjeldent jeg opplever med filmer.  ( vi får ikke under noen omstendigheter se traileren eller høre lyden på den her i Norge, skulle tro de ikke ønsket at vi skulle se filmen)

Leave a Reply