film: the exam
Det burde være et større skille mellom grøssere og thrillere, du blir så utrolig skuffet når det står feil. Det hadde nok hjulpet om beskrivelsen av filmen var i nærheten av riktig også. Dette er en psykologisk thriller. 8 personer setter seg inn i et rom for å ta siste test før den store jobben blir deres. De skal svare på et spørsmål og har 80 minutter på seg, men hva er spørsmålet. Det er i tillegg en del regler som må følges, bryter du disse blir du diskvalifisert og får ikke jobben. Det er meningen at de skal testes psykisk, men de er aldri låst inne og kan når som helst gi opp og gå, det er ønsket om å få jobben som holder dem inne i rommet mens de prøver ut det ene etter det andre for å finne spørsmålet og svaret. Selv hadde jeg hvert den første som gikk ut, akkurat som hun i filmen, men kanskje ikke så dramatisk. Exam – Trailer by dreadcentral

Leave a Reply