bok: Abandon – Meg Cabot

Boken handler om Pierce som møtte en mann som kunne vekker fugler til live når hun var liten. Når hun senere døde som 15 åring møtte hun mannen igjen og uten å vite det sa ja til å tilbringe resten av evigheten med han. Allikevel tok hum muligheten til å redde seg selv og komme til live igjen når den dukket opp. Legene sier det var fordi hun var så nedkjølt at de klarte å vekke henne til live igjen, men Pierce vet hun rømte og smykket rundt halsen er hennes bevis på dette. Vi møter pierce rett etter at de har flyttet tilbake til moren sitt hjemsted, de måtte flykte fra alt som hadde skjedd. Vi følger henne i tre dager, men meste parten av boka går bakover i tid og forteller om hva som har skjedd. Mye kan skje på tre dager.

Jeg tror det er første gang jeg har mislikt en bok så mye som jeg har mislikt denne, hvorfor jeg ikke bare slo den av vet jeg ikke, jeg håpet vel på at den skulle bli bedre og om jeg sa til mamma på kvelden, jeg kan ikke slå av boka og legge meg nå, den har jo endelig blitt verdt å høre på. Så jeg likte vel slutten av boka, det siste kapittelet eller noe slikt. Selv om jeg likte slutten, gledet jeg meg til boka endelig ble ferdig.
Boka er skrevet greit, jeg ble bare veldig sliten av all den hoppingen frem og tilbake i tid. Den var ikke genialt skrevet, noe du ble minnet på i starten av hvert kapittel. Hvis jeg ønsker å lese dantes inferno vil jeg lese den, jeg trenger ikke tunge utdrag i en mye lettere bok. Utdragene bare irriterte da jeg ikke har lest historien og settingene ble tomme ord jeg ikke kunne knytte til historien, den ble bare en påminnelse om at noen har skrevet denne historien mye bedre før. 

Da jeg så hvem forfatteren var, tenkte jeg en liten stund at det kunne være et poeng å lese hele serien før jeg dømmer den, men jeg er rett og slett ikke villig til å betale penger for det og jeg fant den ikke på noen av bibliotekene.  

9397967

Leave a Reply