årets første klo klipp
Jeg var ikke helt rettferdig i dag, luna slapp unna med bare forpotene, mens sirius fikk klippet alle klørne sine. Jeg pleier å vite at det er klo klippe tid når klørne til sirius går igjennom olabuksa mi, han tråkker nemlig når han koser seg og det får meg til å se ut som om jeg har meslinger. Sirius satt delvis pent mens jeg tok forpotene, men klarte å stikke av når jeg tok bakpotene og jeg måtte fange han inn igjen. Med luna var det mer klynking og fresing, men selv om hun lar deg vite at hun ikke liker det hun blir utsatt for klorer eller biter hun ikke. Så fort jeg slipper luna løper begge kattene inn på kjøkkenet og setter seg til å vente ved bordet, de vet at der oppe er det godbiter og disse får de alltid etter en kloklipp, så ingenting er så ille at det ikke er godt for noe.  

This Post Has 2 Comments

  1. Ida

    Sliter skikkelig med kloklipping på Salto:O Han nekter;) Fin blogg og ha en super dag videre!!

  2. jiiji

    Ida: heldigvis vet kattene mine at det kommer noe godt ut av det, men om jeg mister grepet, rømmer de. men de er ikke agresive

Leave a Reply