festival of magic alfa testing
For to dager siden, midt oppi julekalender kaoset, fikk jeg mail om at jeg var blitt godkjent som beta tester av festival of magic spillet, noe jeg har gledet meg til siden jeg så spillet på spillexpo. Jeg var mildt sagt overasket da jeg hadde fått ned filen og så at det ikke var beta men alfa jeg hadde fått, så nå får jeg prøve meg på det også. Har hatt alfa tilgang på en del spill jeg har støttet på kickstarter, men aldri utnyttet meg av muligheten fordi jeg liker at ting i hvert fall burde virke. Men ikke opplevd noen feil på spillet jeg har fått enda, men har allerede to forslag til utviklerne, noe de sikkert allerede er klar over, men som jeg ikke kan forvente på alfa utgaven. Mulighet til å lagre og mulighet til å slå av lyden. Det er ikke det at lyden er ille, men jeg spiller sjeldent med lys siden jeg får hodepine så fort. Skal nok sette meg ned å se mer på det en dag jeg kommer meg raskt igjennom kalenderne og ikke har mange andre planer. Spillet er et eventyrspill hvor du dyrker dine egne våpen. Det var i hvert fall ordrett slik det ble sagt til meg på spillexpo. Her kommer to bilder jeg tom mens jeg spilte, husk det er alfa versjon og ikke gir et fullstendig bilde av hvordan spillet vil bli seende ut.     #spill #dataspill #kickstarter #festivalofmagic

Leave a Reply