svar på Julekalendere 21.11.13

Norli
premie: solan og ludvig: jul i flåklypa (bok)

 

spørsmål: hva heter redaktøren i flåklypa tidende
Svar: Frimand Pløsens  

Image for Solan og Ludvig from Norli

This Post Has 4 Comments

 1. Rita

  Hei 🙂
  Jeg registrerte meg i går på http://www.norlijulekalender.no/
  MEN hvor finner jeg spørsmålet/siden jeg skal sende inn svar på?
  Jeg har ikke mottatt noen epost fra Norli hverken i går eller i dag.

 2. jiiji

  Rita: siden spørsmålet kommer på mail og linker til en side for meg, så kan jeg ikke gi deg en link. sjekk igjennom spam filter og søppelpost og se om det har lagt seg der. hvis ikke ville jeg ha prøvd å registrere meg på nytt, kanskje det kom en skrivefeil i første påmelding.

 3. jiiji

  Tone prøver lykken: ja jeg gleder meg hele året til denne perioden

Leave a Reply