film:collision earth
Vi starter med å følge tre astronauter på vei til Merkur. De blir truffet av en solstorm og mange problemer oppstår. Så er på jorda og i en undervisning sal, her prøver james preston å overbevise studenter om at hans prosjekt, prosjekt 7 er det eneste som kan redde jorda om en asteroide kulle komme mot dem, dessverre er prosjektet islagt. Når forelesningen er over blir han møtt av en offentlig person som forteller at skipet kona hans er på har mistet kontakten med jorden. Etter mye informasjon på en datamaskin og litt telefoner og alarmer på en lokal observeringsbase blir vi informert om at Merkur har blitt truffet av en solstorm og er ute av bane, den er på vei rett mot jorden. Mens forskere, ungdommer og astronauter prøver å redde jorden, opplever jorden samtidig mange merkelige fenomener som magnetstormer, miste tyngdekraft osv… jeg liker filmer som handler om verdens undergang, og selv om denne ikke var særlig nyskapende, koste jeg meg. Likte at noen døde innimellom.  ( fant ingen trailer eller bilde jeg syntes passet)

Leave a Reply