film: Soylent Green

En film satt til fremtiden fra 70 tallet, kan vel snart kalles en alternativ virkelighet…

i denne verdenen er nesten alt av planter og dyr utryddet, det er lite med vann og ekstremt mange mennesker. Menneskene lever av ferdig frysetørket mat og de fleste er heldige om de finner seg en trapp å leve i. Det er ekstremt viktig for politimannen vi følger, å beholde jobben det er den som gir han kottet han bor i og det lille av mat de har. Når en rik mann blir drept raider han først leiligheten før han prøver å finne ut hvorfor han ble drept. Han forstår fort at mannen ble henrettet og får fort mektige fiender når han prøver å finne ut hvorfor.

Egentlig ganske genial og skremmende film. Ikke skremmende på samme måte som en skrekk film, men måten fremtiden ble vist frem på. En verden jeg ville slippe å leve i, så bra de har mottak hvor man kan gå å få avsluttet livet sitt verdig.

Leave a Reply