film: The 12 Disasters of Christmas
Ta en klassisk julesang og de fleste katastrofe hendelsene du kan huske har hvert i filmer og sett dem sammen til en helt ny film. Det morsomste med denne filmen var å prøve å kjenne igjen alle filmene du hadde sett før som hadde brukt akkurat det samme elementet, men det med julesangen var nytt. En ung jente finner ut at hun alene kan stoppe verdens undergang, som starter i en liten fjellbygd. Hun må klare å finne alle fem ringene før alle de 12 tegnene ( katastrofene) oppstår. Her har vi blodrødt vann, sykloner, jordskjelv, is spyd fra himmelen, frost, dome, snøskredd, spyd fra bakken osv… men hva er de tolv trommemennene fra sangen? Hva vil avslutte det hele?   siden jeg ikke fant noe bilde eller trailer, legger jeg med sangen de har laget en skrekk/thriller/action/disaster film

Leave a Reply