film: house at the end og the street

En tenåringsjente og en mor flytter fra byen og ut i en drabantby, her fikk de leie et billig hus fordi et ektepar ble drept i huset ved siden av. Det tar ikke lang tid før de får høre historien om hvordan datteren i huset tok liv av begge foreldrene sine før hun tok livet av seg selv ved å hoppe i en elv. Men siden det aldri ble funnet noe lik av jenta går det rykter om at hun fortsatt lever ute i skogen. Det som er sikkert er at sønnen fortsatt lever i huset og han nekter å selge det. Grunnet familien sin historie blir han hatet av resten av byen og lever veldig isolert.

Tenåringsjenta blir venn med han, men hun vet ikke om hemmeligheten i kjelleren hans, en ung jente låst inne og kraftig bedøvet.

  Første jeg tenkte når filmen startet var, det er da henne fra hunger games? Synes filmen var grei, jeg hadde klart å tenke meg frem til plotet en stund før det ble avslørt, rett og slett fordi noe annen ville ha irritert meg utrolig mye grunnet alle feilene som ville ha hvert der (så jeg tok nok hintene). Men det aller siste som blir avslørt hadde jeg ikke forestilt meg. Filmen viser oss vel egentlig at ingen lager bedre psykopater en foreldre.

 

Leave a Reply