film: forgotten

En dag går Telly i terapi for å komme over sorgen over å ha mistet sønnen sin, neste dag blir hun fortalt at sønnen aldri har eksistert. Hun har kjempet med å komme videre uten å gi slipp på sønnen sin i over et år, hver dag går med på å se på bilder og filmer av han, men plutselig en dag er alle bildene og filmene borte. Først tror hun det er mannen som har fjernet dem for å tvinge henne til å komme seg videre, men fort oppdager hun at ingen i hele verden kan huske at sønnen har eksistert. Det finnes heller ingen avis artikkel om flyulykken sønnen skal ha omkommet i.

Desperat oppsøker hun faren til en av sønnen sine venner, og selv om han selv ikke kan huske å ha en datter, er det noe ved måten denne kvinnen vet når han startet å drikke og lignende, men det er først når hun får han til å si navnet hennes at minnene kommer tilbake.

Nå blir de jaktet på av politiet, NSA og en merkelig man. Plutselig går det opp for dem at om ungene virkelig var døde, ville det ikke være behov for å slette dem. Men hvem har ungene, hvem kan forandre bilder og slette mennesker sin hukommelse?

Jeg koste meg under denne filmen, selv om jeg flere ganger irriterte meg over de idiotiske valgene de gjorde. Spenning, mystikk og en periode hvor du virkelig lurer på om hun har innbilt seg gutten eller ikke.

Leave a Reply