film: The Barrens

Dette var en film som ikke ga mye mening i mine øyne. Greit nok er faren syk og ikke helt stabil etter et bitt fra hunden deres for noen uker siden, men har du møtt et monster i en skog og tror den er ekte, ja da tar du ikke med deg kone og barn dit.

Jeg holdt nesten på å slå av filmen med en gang den startet, er filmer tekstet, ender man opp med å lese teksten og er denne virkelig feil blir dette et stort irritasjonsmoment. Denne filmen starter med at en gutt henger opp savnet plakater for å finne hunden sin, oversettelsen var funnet plakater.

Men jeg fulgte familien ut i skogen og faren sin skuffelse over at ting ikke var helt slik han husket det, han tar med seg familien enda lengre inn i skogen og starter å hallusinere kraftig, han mener at et monster er ute etter han og mange ender opp døde rundt familien. Hundegalskap er en alvorlig sykdom å få, og her synes jeg også historien virket litt rar, siden han ikke hadde dratt til legen etter å ha blitt bitt av en tidligere snill familiehund som nå fråtset rundt munnen og var helt gal. Men jeg vet folk er dumme.

Mens faren er bestemt på at det er et monster som forfølger dem, starter familien å bli redd for faren, det at de har gått seg vill i skogen hjelper heller ikke på ting.

kan ikke si at filmen skremte meg så mye.

 

Leave a Reply