film: Black circle boys

jeg kan ikke forstå at man kan kalle the eye en thriller og denne en grøsser.

DRAMA sier nå bare jeg, rett og slett ikke noe mer enn det. Satt meste parten av filmen og tenkte at det kanskje dukket opp en overnaturlig ting, og at den derfor hadde havnet under denne sjangeren, men nei da. Hvis alle filmer hvor det blir begått drap en gang er grøssere, har vi mange grøssere ute på markedet.

Filmen handler om en tenåring som etter å ha mistet bestevennen sin går fra å være verdensmester i svømming og toppstudent til å henge med de gale folkene. Han blir venner med en gjeng som kaller seg den svarte sirkelen, de tilber en djevelskikkelse de kaller faderen, ruser seg og driver med rampestreker.

Når ting begynner å gå for lang ønsker han å trekke seg ut av ringen igjen, men dette er lettere sagt en gjort, og kanskje ikke en god ide å fortelle politiet at de har begått drap. De overnaturlige kreftene til lederen i ringen som blir vist ved at han kan svømme under vann i 10 minutter, viser seg å være falsk.

Dette er en tragisk historie om hvordan man i sorgen kan kjøre feil vei, og hvordan paranoide foreldre kan skape psykopater.

Flere ganger i filmen vurderte jeg å bare slå av, men jeg håpet å finne ut hvorfor de kaller den en grøsser.

trailer:

Leave a Reply