film: All the Boys Love Mandy Lane

Enda en tenårings skrekkfilm som du merker er dempet for å klare sensurene. Egentlig ville jeg kanskje ha kalt den en thriller, men den manglet spenningen. Når jeg leste beskrivelsen av filmen jeg skulle ta opp, trodde jeg det var en vampyr film, men det tok meg ikke lang tid å se at dette ikke var tilfelle, og da var det bare en løsning igjen.

Om du trodde du skulle måtte sitte å vente på å se om denne løsningen var riktig, tar du feil, morderen blir avslørt halvveis i filmen.

Siden det absolutt ikke eksisterer spenning, blir det litt tamt med drapene som er sensurert ned til 15 års grensa, må ikke være mye blod eller se at folk faktisk dør.

Handlingen er om en vakker jente som alle guttene vil ha, hun blir invitert med på en fest på starten av året og kameraten hun får med seg overtaler en full gutt å prøve å hoppe fra taket og ned i bassenget, dette går ikke bra. Plutselig hopper vi 9 måneder frem i tid og de to er ikke venner lengre. Mandy blir invitert med på en tur, men når de kommer frem starter folk å bli drept.

Siden ingen merker at vennene deres blir drept, er den muligheten for spenning også borte. Er en del rus, alkohol og sex med i bildet da.

#grøsser #thriller #skrekkfilm

This Post Has 2 Comments

  1. Rufsetufsa

    Jeg elsker skrekkfilmer og thrillere. Så den filmen for noen år siden og ble meget skuffet. Den var bare utrolig kjedelig.

  2. jiiji

    Rufsetufsa: det er dessverre et overtall av de skuffende filmene.

Leave a Reply