film: skyggejegerne: demonenes by

Originaltittel: The Mortal Instruments: city of bones

Det er greit når filmer blir slaktet I media før du ser dem, det er så mye bedre å bli positivt overasket enn skuffet. Greit nok så må jeg innrømme at jeg innimellom klødde meg i hodet og lurte på hvordan de hadde tenkt å få dette til å passe inn i historien, men etter å ha hatt en stund å tenke på det, tror jeg at de spinner historien litt sin egen vei.

Filmen handler om Clary som på besøk på en nattklubb blir vitne til et mord ingen andre kan se. Om det ikke er nok å se mennesker ingen andre kan se, blir moren hennes også angrepet og kidnappet. Når Clary kommer hjem blir hun angrepet av et monster osv? plutselig blir hun kastet inn i en skjult verden fylt med farer og helter. Men for at skyggejegerne skal kunne fortsette å eksistere og ikke dø ut, trenger de koppen som kan lage nye, denne ble stjålet fra dem av en ond man som heter Valentine, og moren til Clary stjal den fra han igjen. Clary sitter antageligvis på hemmeligheten om hvor denne koppen er, men moren hennes har fått en trollmann til og låsevekk minnene hennes.

Filmen kan ikke sammenlignes med boka, og enkelte feil i tidslinjen i filmen ødelegger en del. Men jeg koste meg når jeg så på den og syntes den var verdt pengene vi brukte på billetter og popkorn.

 #mortalinstruments #cityofbones #skyggejegerne #eventyrfilm

 

Leave a Reply