20 g green curry paste
½ dl solsikkeolje
20 g brunt sucker
3 dl skalldyrkraft (kan fint bruke grønnsakkraft også, det gjorde vi)
1 dl blåskjell- eller hjerteskjell kraft (kan fint bruke grønnsakkraft også, det gjorde vi)
2 dl kokosmelk tykk
1 dl kremfløte
Sauter curry pasten i oljen til den slipper aroma og begynner å olje seg. Tilsett kraftene og reduser. Tilsett kokosmelk og fløte og la det trekke i 10 minutter. Juster konsistensenog smaken så den får en lett kremaktig konsistens og er akkurat så sterk som du vil ha den. Smak til med fiskesaus og lime.
1 stk vårløk finsnittet
6 stk sukkererter i strimler
10 stk aspargesbønner i 1 cm biter
1 stk bok choy i strimler
220 g kveite i terninger
Tilsett grønnsakene i basen, gi det et lite oppkok, tilsett fisken og la den trekke i 5 min. tilsett 1 neve grovhakket koriander ved servering.
Serveres med basmatiris
oppskrift fra chef`s secrets på taste of oslo
#fisk #middag #fiskemiddag #kveite #greencurry #tasteofoslo
Det så kjempegodt ut! Ha en fin fredagskveld 🙂