film:Kyss meg for faen i helvete

Det fine med å ha lave forventninger til en film du skal se, er at du kan bli positivt overasket. Denne drama komedien overasket meg og det jeg var redd for skulle bli en katastrofe gikk veldig bra. Jeg så filmen med to 12 år gamle jenter og jeg var redd for at filmen skulle være for voksen for dem, men filmen var lagt opp i flere nivåer så selv om de kanskje ikke fikk med seg alt, lo de og koste seg. Jentene som satt ved siden av oss lo ihvertfall?

Filmen handler om en 17 år gammel jente som ikke kommer videre på audision fordi hun mangler erfaring. Selv leder hun en liten amatørteatergruppe langt ute på landet. Hun får inspirasjon til å sette opp et av stykkene til Jon fosse og klarer å overbevise teatergruppen om at det er en god ide ved å si at en ordentlig skuespiller skal hjelpe dem. Det er bare en ordentlig skuespiller i nærheten og han er mye mer interessert i å drikke vekk sorgene sine enn å sette opp et teaterstykke med amatører. Men hun klarer å overtale han, og når han først går inn i det gjør han det ordentlig.

Når en av guttene på fotballaget truer med å stifte sammen fitteleppene på hovedpersonen og holder henne fast i bakken, løper han inn i garderoben til guttene og krever forklaring, Ingen rører jentene hans.  Overraskelsen blir stor når han bestemmer seg for at gutten vi prater om er perfekt som den mannlige hovedrollen og har får beskjed om å stille opp eller bli anmeldt.

Siden dette er en kjærlighetsfilm, er det vel ikke så veldig overraskende at jenta blir forelsket i gutten.

 

Leave a Reply