Bok: Incurable (The Ellie Chronicles, #2) – John Marsden

Det er ikke let å skule drive en farm, gå på skole og oppdra et barn alene. Og enda vanskeligere blir det når vennene dine driver med ulovlige krigshandlinger på andre siden av grensen. Selv om Ellie egentlig ikke vil være med, får hun ingen valg da Gavin sniker seg avgårde for å være med i kampen. Selv om hun bare drar etter for å hente Gavin tilbake blir hun nok en gang alles helt.

Mens hun prøver å finne ut av Gavin sin oppførsel, forteller han at røde kors har funnet søsteren hans, men han har holdt det skjult. Ellie bestemmer seg for en gjenforening, men den går ikke helt etter planen når en mann står klar til å drepe Gavin så fort han nærmer seg huset. Endelig får vi hele Gavin sin historie.

Noen ganger under krigingen og jakten føler jeg at det er lagt inn bare for å få med tråden av kamper fra den første serien, det kan bli litt mye innimellom når hovedfokuset på historien er et helt annet sted. Boken avslutter med at Ellie godtar å bli med på enda et oppdrag for opprørsgruppa.

Incurable

Leave a Reply