bok: Burning for Revenge – John Marsden

Ingen er så hevnlysten som Lee etter at han fikk vite at foreldrene hans var døde, innimellom tror Ellie at han ikke klarer å se klart og vil sette seg selv i fare.

Gjengen innser at flyplassen er for stort mål, men at de ikke kan sitte stille, så de velger å bevege seg ut i landet.  Men mens de leker seg på en søppelfylling blir de omringet av lastebiler og ser ikke noen annen løsning enn å gjemme seg i en av bilene. Og før de vet ordet av det sitter de inne på flyplassen med lite tro på at de kommer i live ut.

Men de har ingen planer om å gå ut uten en smell, og når de først er her?

Merkelig nok kommer gjengen seg fra utfordringen i live og de flykter til nabo byen, her skal de søke tilflukt i ellies bestemor sitt hus, men når de går inn blir de angrepet av en ukjent fiende som senere viser seg å være en gruppe barn.

De får endelig muligheten om å reise tilbake til new zealand, men avslår og blir i landet sitt for å sloss vidre.

fortsatt veldig fengende og jeg går igjennom en bok om dagen, men merker at disse er skrevet litt andeledes en de tre første.

Burning For Revenge (Tomorrow, #5)

Leave a Reply