desucon 8 søndag

Fornuftens stemme fortalte meg at det var en dårlig ide å stå opp klokken 8 og dra på desucon, samme hvor mye jeg ønsket å ta bilde av cosplay konkurransen, var det bare å bli i senga og sove.
men når jeg våknet klokken 14.00 hadde jeg sovet av meg medisinene og jeg bestemte meg for at det var verdt å reise opp dit for de siste timene.

Jeg fikk sett igjennom de siste bodene jeg ikke fikk med meg i går og selvfølgelig hvert med venner.

Jeg hadde bestemt meg for å holde meg unna hoved senen for å sikre meg for nye anfall, så alt som gikk der var utelukket. Nok en gang ville jeg prøve meg på brettspill delen, men endte opp å bli sittende vakt for venninnen min sin stand.

Jeg var med på nordick garrison sin druid jakt igjen, så på mord oppklaringen og suste rundt i rullestolen min kled som dark lolita. Det var en veldig god følelse å få på seg ghot klærne sine igjen, men ingen ting passet egentlig da.

Jeg vant den første premien som ble trukket av nordisk garrison og glad forsvant fort fra området. Det var kun i ettertid at jeg kom på at de pleier å ville ta bilde av vinnerne og at det sikkert var lit dumt for dem at jeg stakk. Men når jeg satt der var jeg bare opptatt av å komme meg ut, du føler deg ikke særlig vel eller trygg når du sitter i rullestol i en folkemengde. Selv om jeg satt helt i fronten følte jeg meg liten og fanget. Håper de kan tilgi meg.

Som takk for hjelpen på standen fikk jeg to gaver av venninnen min, først en liten veske/ toalettmappe som var genial til bruk med rullestolen. Akkurat passe stor til tingene mine og passet perfekt som tilbehør på fanget mitt, jeg fikk også en totoro stjernetegn plakat hun hadde tegnet.

Denne dagen kjøpte jeg bare to pakker med pokey.

og tilslutt et lite tips til de ikke fult så intelligente: folk sitter ikke i rullestol fordi de er døve… (selv om de som er i rullestol kan være døve også), om du føler at du må komme med stygge kommentarer til venninnen din, så vent til rullestol brukeren i hvert fall er noen meter unna.

Og om du sto med valget om å dra på desucon med rullestol eller ikke dra i det hele tatt, hadde du sett at det ikke var så idiotisk allikevel. ( eller mente du at desucon burde være forbeholdt de som kan gå?)

This Post Has 3 Comments

  1. siv

    Hei, Gratulerer du ble den heldige vinner av gavekort fra Skeidar! Send meg din adresse så kommer gavekortet til deg. sommerklem Siv:-)

  2. Jannicke :3

    Så bra at du kom på desu ^w^ Desu er til for alle, selv de som bruker rullestol :3

  3. jiiji

    Jannicke :3: ja man kan ikke la to mennesker ødelegge for hva som ellers var en fin helg, men måtte skrive om det fordi det føltes så spesielt at de snakket om meg mens jeg var der.

Leave a Reply