film: Annie

Alle vet om filmen Annie og de fleste har hørt sangene, men jeg var en av de få som aldri hadde sett filmen. Jeg har flere ganger tenkt at dette var noe jeg måtte gjøre noe med, men aldri helt funnet motivasjonen til å sette meg ned å se den.

Men en dag snublet jeg over den på youtube og bestemte meg for at nå skal jeg se den, jeg så forresten remaken.

Filmen var hovedsakelig som forventet, men litt mindre tristhet enn jeg hadde forventet meg. jeg innså fort at jeg ikke kunne historien, noe som sikkert var greit for se opplevelsen. Jeg viste hun bodde på et barnehjem, ble behandlet dårlig og hadde et brev om at hun hadde foreldre, men det var alt.

Men jeg må innrømme at jeg reagerte på enkelte små ting i slutten av filmen, slik som presidenten sin makt til å ordne høytstående adoptiv foreldre til alle jentene og FBI sin evne til å spore opp foreldrene til Annie ved hjelp av håndskriften på brevet hennes. Og folk er overasket over overvåkning?

Men det er en barnefilm så slike ting må man kanskje kunne godta?

Leave a Reply