bok: Dead Ever After – Charlaine Harris

Dead Ever After | [Charlaine Harris]

Jeg hadde egentlig bestemt meg for å slutte å lese denne serien, de siste bøkene har ikke hvert så gode og det sto på nett at det var planlagt 4 til. Heldigvis tok jeg en titt innom wikipedia siden dens allikevel når jeg regnet med at den skulle kom ut og var lykkelig over å lese at dette ble den siste boka, og selvfølgelig skulle jeg da lese den. (eller høre på siden jeg hører på lydbøker)

Boka har hele tiden ett preg av å være en avslutning, alle personer skal møtes og alle historier knytes opp. Den er også litt forskjellig i måten den er skrevet på, innimellom sett fra andres perspektiv. Den er som de siste bøkene litt kjedelig og føles litt som bare en liten del, ikke en hel bok, litt skuffende.

 

Men valget hun gjorde i slutten av forrige bok har hatt påvirkning i verden rundt henne, men selv dette føler jeg bare er lagt inn halvveis. Kjærester som gir opp uten kamp, kanskje endelig innse hvem som er den store kjærligheten, og mange som har blitt stoppet av sookie vil nå ha hevn.  Men den ender i den lykkelige avslutningen alle har trodd serien måtte få. I usa er de redd for å ikke gjøre folk glade.

Leave a Reply