City of Glass (Mortal Instruments 3) – Cassandra Clare

Dessverre har disse bøkene sunket i interesse etter som jeg leste dem, det er noe fra bok en forfatteren ikke klarer å få med seg videre, og jo lengere unna vi kommer den første boka, jo mindre av magien er der.

I denne boken skal clary endelig få bli med til skyggejegernes land, men jace vil ikke ha henne med og prøver å overtale Simon til å få henne til å bli hjemme. Men det som skulle være et kort møte viser seg å bli mer da de blir angrepet og jace ikke ser noen annen mulighet enn å ta med seg Simon til byen av glass, her er han veldig uvelkommen og blir satt i fengsel og forsøkt torturert for at han skal bekrefte en vill historie.

Selvfølgelig lar ikke clary seg stoppe, hun vil dra og finne trollmannen som kan redde moren hennes.

Boken går gjevt og uten alt så mye overraskelser, jeg ble veldig oppgitt da Alex og jace gikk igjennom det å komme ut av skapet for andre gang, glemte hun at han hadde blitt dratt ut av det skapet i bok to?

 

Men slutten var fin, så jeg har bestemt meg for at serien burde slutte her og kommer ikke til å lese de neste to bøkene i serien.

This Post Has 3 Comments

  1. cattzys

    Hmmm… vurderte å lese disse bøkene for en stund siden men kom meg aldri så langt… Jeg holder på med Dark hunters serien og det er en del bøker i den så det har tatt meg litt tid… Men Kanskje det ikke er noen vits i å lese dem da??? Eller var de første bra nok til at du annbefaler dem???

  2. jiiji

    cattzys: bok en er herlig og anbefales absolutt. selv om jeg føler at serien mister magien sin underveis, er den grei nok, har lest verre. men bok en er et must.

  3. cattzys

    He he… oki… da stoler jeg på det og skal skaffe meg dem! 🙂

Leave a Reply