bok: city of bones – Cassandra Clare

Jeg har lest boken før, for mange år siden. Det var vel en av de siste bøkene jeg leste før jeg ikke klarte mer. kjøpte opp alle som var i serien da, men ble ikke mer lesing på meg før jeg fant frem til lydbøkene.

Som jeg husket, likte jeg boka veldig godt.

Vi følger en 15 år gammel jente i det hun oppdager at verden ikke er helt slik hun trodde. På et utested som er åpne for alle aldre, blir hun vitne til at tre ungdommer tar livet av en fjerde, problemet er at ingen andre ser dem og ungdommene mener de dreper en demon.

Hun som et vanlig menneske skal ikke kunne se dem og de forstår ikke helt hvorfor, men brikkene faller sakte men sikkert på plass når moren hennes forsvinner og det viser seg at hun også var en demon jeger, hun hadde bare tatt med seg datteren og flyktet.

Vi følger henne og vennene hennes mens hun prøver å få tilbake glemte minner, lærer om en verden av demoner og om en mor som var gift med en demon jeger som virkelig var ond, men som alle tror er død.

This Post Has 2 Comments

  1. Maren Elisabeth

    Har lest denne faktisk! Likte den ganske godt. Den var morsom, selv om den er veldig annerledes fra min “boksmak” sånn egentlig. Jeg klarte aldri å komme noe særlig langt i bok nummer to, da. Interessen var vel ikke der lenger.

  2. jiiji

    Maren Elisabeth: bok to gikk greit, men jeg jobber meg igjennom bok 3 og er oppgitt over at det enda er to til i serien. men mens bok en er andelenes og nyskapende, kaster bok to seg bare inn i jungelen av fantasy bøker.

Leave a Reply